Crown; Blow-up; company van; bus; werkplaats;

 Modelmakerij Frits

Modelmakerij Frits sinds 2010

In 1989 besloot ik mijn vaste baan op te geven om meer met mijn handen te gaan werken. In 1989 startte ik een opleiding tot modelmaker waarbij ik van 1989 tot 2000 de fijne kneepjes van het vak leerde. Bij Modelmakerij J. Aarts in Beek en Donk werkte ik aan mooie projecten voor grote opdrachtgevers zoals Euro Disney, de Efteling en de NS.

In 2000 maakte ik de overstap naar Adapt 3-Dimensions BV. Ook hier werkte ik 10 jaar lang aan mooie projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals kunstenaars, architecten, designers, en projectontwikkelaars. Van 2013 tot 2014 werkte ik daarnaast parttime op de vooraanstaande Design Academie in Eindhoven als werkplaatsbeheerder kunststof.

In 2010 ben ik als zelfstandig modelmaker begonnen. De succesvolle start van Model Makerij Frits dank ik aan de in 20 jaar opgebouwde kennis en ervaring. Vakmanschap, maatwerk en persoonlijke aandacht staan aan de basis van een portfolio waar ik trots op ben. Inmiddels bestaat Modelmakerij Frits meer dan 10 jaar en worden er jaarlijks meer dan 100 uiteenlopende projecten opgeleverd. 

Frits Konings

Sculpting; modelling; donkey; statue; art; artist